Apportering

TEMA APPORTERING

Grundkurs för fågelhundsraser med inriktning mot jaktträning

 

Kursen innehåller grunderna i apporteringen med mycket individuella övningar anpassade efter ras och förutsättningar. Detta för att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av kursen. Det blir en lagom mix av lydnad och apportering med mycket huvudarbete.

 

Instruktör: Karin Gustavsson, Karins Hundträning

 

Just nu har vi ingen apporteringskurs inplanerad på Hundskolan så titta in på www.karinshund.n.nu för att se när hon håller nästa kurs.

 

Om Karin

Karin har haft egna hundar sedan 1980 som hon tränat och tävlat med i olika discipliner såsom Agility, Lydnad, Workingtest, Jaktprov för Retriever och Viltspår och nu även eftersöksprov för stående Fågelhundar. Karins nästa mål är Fältprov.

 

Karin har haft många sorters kurser; Valp, Vardags- och tävlingslydnad, Jaktlydnad, Retrieverkurser, Agilitykurser, Ungdomskurser och även Aktiveringskurser.

 

Karin har haft Golden retriever, Flatcoated retriver och Stabej och just nu finns 1 Jaktlabrador, 2 Bracco Italiano och 1 Gråhund i familjen.

Karin har sedan tio år Jägarexamen och har genom åren varit med på många jakter av olika slag, mycket fågeljakter men också klövviltsjakt och eftersök, där jag utbildat både egna och andras hundar.

 

Läs mer om Karin och hennes kurser på www.karinshund.n.nu

 

 

Anmäl intresse för nästa kurs

Helenas Hundskola

 

Besöksadress: Torestavägen 2, Eskilstuna

Telefonnummer: 0704-02 82 40

helenashundskola@telia.com

Ⓒ 2017 Helenas hundskola. Alla rättigheter förbehållna..