Rallylydnad

RALLYLYDNAD

Gillar du & din hund fart, varierad träning och att ha kul tillsammans?

 

Rallylydnad är en mycket rolig och populär sport där variationen är stor. Att hjälpa hunden med röst och kroppsspråk är tillåtet vilket gör det lätt att motivera hunden och lyckas.

 

I rallylydnad bygger man banor med skyltar. På varje skylt visas ett moment som ekipaget ska utföra. På så sätt blir det aldrig långtråkigt att köra rallylydnad eftersom det hela tiden händer nya saker.

 

I tävlingsformen finns det fyra olika klasser. I grundkursen lär du dig allt om hur rallylydnad går till och alla moment i nybörjarklassen och hur man lär in dem. Denna kurs passar er som har lite grundlydnad.

 

 

 

TÄVLINGSTRÄNING!

 

Ett tävlingslikt träningstillfälle för dig som vill träna på att tävla i Rallylydnad. Du kommer att få köra banan 2 gånger. Efter första får du feedback från domaren direkt efter din start. Efter att alla har kört sin första runda får du köra samma bana igen med hjälp av domaren. Så det blir som en mix mellan kurs och tävlingsträning! Också nyttigt att se alla andra ekipage!

Instruktör är Carolin Svärd som är utbildad skrivare och domare i rallylydnad och har dömt ungdoms-SM samt själv tävlat på SM-nivå under flera år med olika hundar och har bl a ett guld i bagaget.

 

Datum kommer snart!

Nybörjarklass kl 9.00 max 15 deltagare

Avancerad klass kl 13.00 max 15 deltagare

Instruktör Caroline Svärd

Pris per klass 350 kr

 

 

 

 

Öppen hall

 

Enstaka träningstillfällen för dig som vill träna rally bland andra ekipage. Du får tillgång till hallen med all utrustning och träningskompisar. Det är alltså ingen instruktörsledd lektion.

 

Max 10 ekipage

Bokas med sms, bindande anmälan.

Betalning via swish 1235932660 eller pg 10 73 44 9-9 efter att du fått en plats bekräftad.

 

Helenas Hundskola

 

Besöksadress: Torestavägen 2, Eskilstuna

Telefonnummer: 0704-02 82 40

helenashundskola@telia.com

Ⓒ 2017 Helenas hundskola. Alla rättigheter förbehållna..