kurser

 

Helenas Hundskola erbjuder ett brett utbud

av kurser.

 

Det är hundägarutbildningar — vi utbildar ägarna/förarna och ni utbildar era hundar!

 

Läs mer om kurserna under respektive flik!

 

Kurserna bedrivs inomhus i Eskilstuna Hundhall vintertid. Om säsong och väder tillåter kan det hända att vi tränar utomhus i Folkesta eller på anläggningen i Tumbo. I Tumbo finns stor inhägnad plan (gräs) och en lada för inomhusträning.

 

 

Gå på kurs utan hund! Du kan gå samtliga kurser utan hund! Om du väljer att gå kurs utan hund betalar du halva kurskostnaden. Detta är en bra idé t ex innan man skaffar hund. Det är mycket lärorikt att titta på andra som jobbar.

 

Ibland kanske hunden inte är redo att träna i grupp - den kanske har svårt med så stora störningar.

 

Alternativen till gruppträning är privatlektioner och träningshjälpen. Träningshjälpen innebär att jag både utbildar dig och din hund.

Kontakta Hundskolan för mer info.

 

Under varje flik kan du se om det är någon kurs inplanerad och i så fall göra en anmälan eller lämna intresseanmälan för kommande kurser.

Om inget kursdatum är angett finns för tillfället ingen kurs inplanerad.

Anmäl gärna intresse för nästa kurs så får du förhandsinfo om nya kursdatum!

 

Löptik är välkommen på kurs. Självklart bär hon tikskydd. Om tiken är påverkad av sitt löp rekommenderar vi att hon stannar hemma för hennes egna skull.

Vi hoppas att hanhundsägarna ser det som bra träning att löptikar kan delta. Det kan göra vardagen lättare för hanhundar om den får utsättas för och träna ihop med löptik.